kvällsmys

Finaste julia åkte alldeles nyss hem. Vi har haft en riktigt mysig kväll med god middag på condis, idol och en massa skratt :) Nu packar jag ner lite smågrejer framför sex and the city (älskar det!)och ska snart åka till daniel. I morgon ska vi kanske ha picknick och sen ska jag jobba kl fem :) ha en trevlig kväll! :)

Sensommardopp

Har haft det så jäkla skönt idag :D temperaturen steg till som mest 23,4 grader och jag har legat och myst i solen :) Min tokiga mamma föreslog att vi skulle bada, och ja, varför inte? ;) KALLT SOM BARA DEN var det, men lite skönt ändå ;) Vid kl sex ska jag och Julia åka och äta middag på condis, men innan dess ska jag hjälpa till att bära in 52 säckar pellets. WIIIE. De väger 16 kilo styck. hej träningsvärk. Förresten ska jag försöka börja träna upp mina handleder. Är så jäkla svag när jag ska bära tallrikar när jag jobbar, haha :)

En stooor kopp thé och idolmys :)

Nu ska jag mysa ned mig framför idolreprisen med världens största kopp thé. Är alltid så frysen och då är det ju så gott med thé! :) Det blir rött thé med jordgubb/vanilj och honung :) I morgon ska jag träffa fina Julia för lite mys. Vad det blir får vi se i morgon. Är ju som sagt ledig så vi får se vad vi hittar på :) Trevlig kväll! :)

HAHAHA

Hahaha, det här är det roligaste jag har sett på länge ;) (Är antagligen sjukt efter och alla har nog redan sett klippet, men FAN vad jag skrattade :D ) Det är ju ganska synd om honom dock...

JAG SAKNAR ER! :)


Sommarvärme till helgen..? :)

Hej! Har legat och myst framför tv:n halva morgonen, haha. Tror det är fjärde eller femte natten i rad jag drömmer om jobbet. Släpper det aldrig riktigt verkar det som ;)Klockan fem börjar jag jobba, och i morgon är jag än så länge ledig. Sen blir det jobb hela helgen igen :) På lördag spelar No Comments på Stadt, be there! :) Tittade förresten av en slump på vädret inför helgen, och OH MY GOD! Det ska bli 20 grader varmt och strålande sol på fredag? :D hoppas verkligen att det blir så. Då jäklar ska jag lägga mig i bikini på altanen och äta en massa glass - bara för att jag kan ;) Ungefär såhär skönt ska jag ha det då ;) Såg förresten att jag är ledig en hel vecka i november. Kanske blir en sista minuten då? Vem vet ;)

Blir så trött på mig själv...

Fan. Gick och lade mig rätt sent, och precis innan jag somnade slog det mig: jag visste inte om kaffeplattorna inne i restaurangen på Stadt var avstänga. Blev iskall i magen och fick nästan panik. Tänk om de var på och det började brinna? Och jag kunde inte åka dit och titta heller eftersom jag inte har nån nyckel. Paniken växte och jag kunde inte släppa det. Dubbelkollar alltid allt sånt flera gånger innan jag går hem, men kunde inte minnas hur det var med plattorna. Det slutar med att jag får ringa stackars Tessan mitt i natten och fråga om plattorna var av. Hon förklarar lugnt för en förtvivlad Sofia att de är avstängda och att allt är lugnt. Herregud, blir så trött på mig själv ibland..


äntligen.

Blogg.se har äntligen skaffat en app! Nu blir det mer bloggande framöver :)
Den här dagen har känts sjukt lång. Det var ganska lång väntetid på sjukhuset. Vi hade tid kvart över två men kom inte in förrän halv fyra. Blev därför sen till jobbet, men som tur var gick det bra :) Det har sina nackdelar att ta körkort på ett litet ställe som detta. Fick lite lätt panik över alla trafikljus, filer, dubbelfiliga rondeller, enkelriktade gator, högerregler, tutande bilar. Ja, you name it. Fick dessutom totalt hjärnsläpp och glömde helt bort vad en viss skylt betydde som fanns lite överallt. Fick googla skiten och såg att den ju betydde förbud mot infart med fordon. Haha, fy på mig, borde jag ens få ha körkort..? ;)
Skylten som var lite lurig...
Är väl en riktig lantis, haha! Vi åt en tidig middag på ett supermysigt ställe alldeles vid hamnen innan vi åkte hemåt. Sen blev det jobb och nu sitter jag bara hemma. Ska duscha nu och sen sätta mig och kika på idolreprisen. Hinner inte se det så himla ofta så har inte skaffat mig nån riktig favorit än. Sen kommer nog daniel.
Ha en trevlig kväll/natt! :)

panikade lite lätt ikväll.

Jag har aldrig varit en person som har varit rädd för det övernaturliga. Jag tror inte på spöken, kollar aldrig under sängen innan jag ska sova och är inte ett dugg skrockfull. Men jävlar vad rädd jag var ikväll. Jobbade på Stadt ikväll och serverade. Riktigt rolig dag att jobba faktiskt. Tills jag skulle stänga. Chefen och kocken gick hem så det var bara jag kvar. Har blivit matad med historier om spöken på hotellet och efterlysta seriemördare som hyr rum och bara skakat av mig dem, tänkt att "det där har nån person med lite väl livlig fantasi kommit på en tråkig fredagkväll". De tankarna är inte lika säkra halv elva en mörk septemberkväll med duggregn. Särskilt inte när man befinner sig ensam på nedervåningen på en säkert 70 år gammal byggnad där det knakar och knäcker ÖVERALLT.
Jagade upp mig själv så mycket att jag trodde jag skulle börja gråta. Började fundera över om någon mördats i nån hotellsäng och om det fanns något lik gömt nånstans. Såg saker i ögonvrån HELA TIDEN, bara för att sekunden senare inse att det var fållen på mitt förkläde, en slinga av mitt hår eller helt enkelt diskmaskinen. Fick panik och vågade knappt gå runt ett hörn. Ringde Julia för lite tröst, haha :D Gick runt livrädd överallt och släckte och låste och gick ut genom ytterdörren och låste den. Då kom jag på att jag glömt att ta ut soporna och var tvungen att gå in igen. I mörkret. Fick dessutom gå ner i källaren och släcka där. Yaay. Trots det klarade jag mig oskadd. Mest tack vare Julia, haha ;)
Förstår inte vad det var med mig, brukar aldrig vara rädd för sånt där :) Funderar om jag ska gå och sova snart. Känner mig ganska trött, fast ska kanske kolla på idolreprisen först :)
God natt på er!

LBD

Klickade in på Nelly och tittade på partyklänningar. FARLIGT. Älskar den sk. lilla svarta, Spana in dessa snyggingar!
Three Little Words - Black Cut Out Prom Dress

Elise Ryan - Cross Over Mesh Dress
Elise Ryan - One Shoulder Mesh Dress
Hittade två fiiina långa också :)
Forever Unique - Harriet Dress
Forever Unique - Noreen Dress

Mjölkchokladcheesecake

Hej!
Sitter hemma vid köksbordet nu. Var uppe vid sju i morse och åkte sen iväg på personalmöte. Det var tidigt med tanke på att jag är van vid att börja typ 5 på eftermiddagen och istället jobba natt ;)

Igår var daniel här. Vi bestämde oss för att baka och åkte ned på coop. 250 spänn i onyttigheter se are åkte vi hem ;)
Nästan ett kilo philadelphiaost och ett halv kilo choklad till bakningen, haha ;) Grädde, chips och dipp fick också följa med. Jag tackar gud för min hyfsat snabba ämnesomsättning, haha! :D observera gurkan dock.
Så igår bakade vi mjölkchokladcheesecake och sen tittade vi på Brudens bäste man som gick på trean. Helt okej film, typisk en sån film jag brukar gilla ;) Nu har vi smakat kakan och den var sjuuukt god, men bör avnjutas i små mängder då den är väldigt mäktig. Och ha hallon till! :D


cheesecake med mjölkchoklad :)


Ikväll väntas först middag hos mormor och sen jobb. Ska försöka ta en tupplur innan, somnade rätt sent igår.
Kram!




Söndag

Hej!
Kom precis hem från jobbet. Det var riktigt kul att jobba idag! :) Bra flyt, mycket folk och trevliga arbetskamrater :) Sitter hemma nu framföe Celebrity fitness club och tar det lugnt efter en helg med mycket jobb :)
Åt så sjukt god middag på Condis idag! :D Bästa John gjorde den. En av de bästa salladerna jag ätit tror jag :)



Till veckan blir det mer jobb, lite personalmöten, ska skjutsa mormor till sjukhuset och lite annat.
För övrigt är jag på den årliga jakten efter de perfekta höststövlarna. De får inte vara maskulina, inte likna ridstövlar, de ska ha klack, men rätt sorts klack. De ska ha rätt höjd och skaftet ska vara lagom lång, de ska inte ha tantiga spännen och så ska de vara svarta. De ska inte se plastiga ut och inte vara svindyra. Var gittar man ett par såna? ;) Är så sjukt kräsen när det kommer till stövlar.. Varje höst panikar jag över att jag inte har ett par ;) Anväder dem så pass mycket att jag sliter ut dem på en vinter. Ska klicka runt lite på nätet nu.
Kram!

What the fuck?

Jag ligger här i sängen, och vad hör jag? EN MYGGA. Har inte dom försvunnit för länge sen? Hur som helst är den skitrriterade. Och den vill inte dö.
Slutade jobba för ett litet tag sen och ligger nu i sängen för att sova lite innan jag börjar mitt nästa pass om typ 9 timmar :)
Idag har jag varit nere på köpingen och tittat lite i affärer. Det var ju "tärningslördag" vilket innebär att man slår tre tärningar och får summan av dem i rabatt på köpet. Jag är säker på att tärningarna är riggade, haha ;) Daniel fick 5 & och syrran 4 %. På tre tärningar. Eller så är det bara vi som är dåliga på att kasta tärning ;)
Nej, nu ska jag sova. Uppdaterar i morgon. Puss!
Bild från The Studio i vintras :)

Fridaay :)

Hej!
Sitter framför Top Model och äter choklad och laddar inför helgens jobb :) I förmiddags ringde BÅDA mina jobb inom en halvtimme  och kollade om jag kunde komma in och jobba. Känns trist att behöva tacka nej till ett av dem, de hade väl kunnat ringa en varsin dag? :D Snart ska jag äta lite och sen ska jag åka och jobba. I morgon ska jag kanske åka till gävle för lite shopping innan jag börjar jobba. Ha en trevlig kväll! :)

Gårdagens middag :)

Eftersom internet bara bråkade igår lägger jag upp gårdagens middag idag istället :)
Det blev räksallad med världens godaste ädelostdressing. Självklart kan man byta ut räkorna mot till exempel kyckling och använda sig av andra grönsaker :) Jag äter ofta sån här sallad när jag äter ute, till exempel på finess :) Tycker det passar så bra ihop :) Jag inspirerades lite från världens bästa condis när det gällde upplägget :)
Mosa en bit ädelost med lätt créme fraiche.
Ställ in den färdiga dressingen i kylen.
Fyll en tallrik med dina favoritgrönsaker. Jag använde gul och röd paprika, gurka, tomat, grönsallad, avocado och rödlök. Dessutom lade jag dit ett kokt ägg.
Toppa med ostkuber, EN MASSA räkor och citron. Ha dressingen i en lite skål vid sidan om. KLAAART! :)

Gårdagens outfit

Så här såg gårdagens outfit ut :)
Fodral: gina tricot, kofta H&M, skor: skopunkten.

arg tjej.

DUMMA INTERNET. Uppdaterar i morgon. ARG.

Evening

Hej!
Har myst ned mig i soffan framför Scrubs med ett glas vin. Älskar det programmet ;)
Bild från google.
Bara älskar hans sakrasm och sjuka tankar ;)
Det gick bra att jobba. Det flöt på hela kvällen. Jag är ledig i morgon och tänkte spendera dagen med daniel tror jag. Sen blir det jobb hela helgen :)
Redo för jobb! :)
i morgon LOVAR jag att lägga upp ett recept på dagens middag ;)
Sov gott!

Onsdag

Hej!
Tänkte lägga upp före- och efterbilder från rummet :) Haha, försök att inte svimma när ni ser före-bilderna ;)
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter :)

Idol

Hahah, måste bara säga att jag tycker att Nicholas i Idol är årets charmigaste person!
Han är så, typ, oförarglig. Han går bara runt och ser glad ut. Kvällens kommunikation med juryn var ju klockren:
Juryn:Hej Nicholas, hur mår du?
Nicholas:Jag mår bra, tack så mycket.
J:Rösten är bra?
N:Ja, lite.
K:Lite bra?
N:Ja, lite. Kanske... fem timmar.
J:Fem timmar? Är rösten 5 timmar bra?
N:Ja. rösten?
J:Neej! Haha, du menar att du har sovit fem timmar?
N:Åh, förlåt mig. Rösten...? Åh, den är bra. Jag dricka mycket honung och vatten. Hur mår ni? Mår du bra?
J:Vi mår bra, vad tänker du sjunga?

Han har ju blivit riktigt duktig på svenska på så kort tid, men det kan ju lätt bli lite fel, särskilt om man är nervös :) Han är riktigt skön! :D

Höstmys

Jag har länge försökt förneka det, men du går det inte längre - det är höst. Nollgradiga nätter, gula löv och mörka kvällar. Nu sitter jag här i mitt nystädade och ommöblerade rum och myser med katten och tända ljus framför reprisen på idol. Det tog typ 4 timmar att fixa allt. När allt jag äkde låg i en allt annat än fin hög mitt på sängen höll jag på att ge upp... Men det blev klart! :D
Fredrika åkte hem för en stund sen. Vi hade det riktigt mysigt! Vin, hembakt kaka och en skål smågodis + planerande. Nv08 är nog en av få klasser som bara klarar av att vara ifrån varandra ett par månader innan de tar en återträff ;)

Fredrika och jag innan vi tog studenten i våras :')


I morgon blir det jobb på Stadt och sen blir det Condis hela helgen :) Lägger kanske upp ett middagsrecept i morgon igen plus före och efter-bilderna på rummet, det blev för mörkt att knäppa kort.
Sov gott! <3

Tisdag

Hej!
Ikväll väntas mys med finaste Fredrika, men innan dess är det operation Extreme home makeover. Japp, mitt rum ska göras om. Allt ska städas, möbler ska bytas ut och annat småfix. Wish me good luck! ;)
Lägger upp före och efterbilder sen.
Laddar upp med en av mormors berömda kanelbullar. Hörs sen!

Dagens outfit

Dagens enkla outfit ser ut såhär:
Jeans: ESPRIT, linne: JC, sjal och väska: H&M, skinnjacka: ONLY.

Grått

Hej!
Idag är det sjukt tråkigt väder. Regn, rusk, blåst och 8 grader varmt. Wiie. Har hämtat mormor vid tåget idag och sen hjälpt henne handla. Ska snart dit igen och äta middag innan jag börjar jobba.
Tänkte iaf visa den senaste tidens shopping:
Den PERFEKTA tubkjolen hittade jag på Gina tricot :)
Midjekjol och top från H&M.
Väska från H&M.
Kort tee från Vero Moda.
Superskön sjal från H&M :)
Ha en bra dag! :)

Söndag

Hej, och förlåt för värdelös uppdatering i helgen! :( Jag har inte haft tillgång till någon dator och telefonen har strejkat, så jag har inte kunnat blogga alls :( Dessutom, när jag kom fram till uppsala insåg jag att minneskortet till kameran fortfarande satt i datorn... Så allt jag har är några halvdåliga mobilbilder.

Fredagen började iaf med bussresa mot uppsala. Min underbara mamma skjutsade mig till hudik på morgonen, så jag slapp allt krångel med bussar - skönt! Dessutom hade Sanna till en början tänkt sätta sig på fel buss. Hon hade klivit på bussen i Sundsvall, men busschauffören hade inte hittat hennes namn på bokningslistan. Han sade att ibland kunde bokningar komma bort och sa att han kunde skriva dit henne, för hon hade ju en bokningsbekräftelse. Då sade hon "Men jag har en kusin som ska kliva på i Hudik, står hon med då?" Busschauffören: "Eh, nej, den här bussen går ju mot Umeå?"

När vi kom fram till uppsala åt vi lunch och gjort oss i ordning och åkte till grönan. Där åkte vi en jäkla massa karuseller. Insane, jag vågade mig på fritt fall tilt och sen åkte vi en jäkla massa bergochdalbanor :) Sen började konserten. HERREGUD VAD MYCKET FOLK DET VAR! Det var 15000 människor där, och alla trängdes och skulle hitta en bra plats. Vi stod och köade för att köpa mat, men efter säkert en timmes köande fick fyra vrålhungriga tjejer veta att maten var slut. Yaay.

Konserten var iaf sjukt bra! Se början på konserten här.





Bildkälla. Här finns även en massa klipp från konserten!


Sen åkte vi hem och lördagen spenderades i ett soligt Uppsala med världens största glass och shopping, Visar fynden sen! :) Sen åkte jag hem och direkt till jobbet där det blev jobb från 17-02:30. Puh! Sov hur länge som helst idag, haha :) NU ska jag hoppa in iduschen och sen fixa maten, recept kommer! Sen ska jag börja städa ur rummet och bära in mina nya möbler.

Kram!

Igår var det INTE torsdag..

Såg att jag hade skrivit torsdag i två av gårdagens rubriker, trots att det bara var onsdag ;) nu har jag efter MÅNGA om och men anmält mig till höstens högskoleprov. Kortet skulle ju vara anslutet till nån jäkla security-grej, sidan var överbelastad (kanske fler än jag som är ute i sista minuten..? ;) ) och sen funkade inte kortet. Arg Sofia.



Det gick iaf bra att jobba på condis, särskilt eftersom man har så snälla och tålmodiga arbetskamrater, haha :D

Nu ska jag packa inför morgondagens resa. Ska bli så jäkla kul! :D Måste dock ta med mig lite varmare kläder, det blir säkert kallt på kvällen :(


Sov gott ! :)

Dagens middag

Dagens middag blev KYCKLINGFILÉ MED FETAOST OCH SOLTORKADE TOMATER :)

Gör såhär:



Dela en bit fetaost i bitar och strimla ca 5 soltorkade tomater. Sätt ugnen på 200 grader varmluft.


Dela 4 kycklingfiléer på hälften och skär sedan ett djupt snitt i dem.



Fyll snittet i kycklingen med fetaosten och de strimlade soltorkade tomaterna och lägg dem i en form. Blir det något över så strö det över kycklingbitarna.



Krydda med salt, peppar, basilika och citronpeppar och häll över ca 3 dl matlagningsgrädde. Ställ sedan in i ugnen på 200 grader med varmluft i ca 20 minuter eller tills kycklingen är helt vit igenom. Koka ris under tiden.


Servera med riset. KLART! :)

Julen är hääär! Eller...?

Hej!
Jag har för mig att det bara är september och att det brukar vara jul nån gång i slutet av december, men dollar store håller inte med. Denna syn möttes jag av idag:
Är det bara jag, eller börjar butikerna sälja julsaker tidigare och tidigare för varje år...? Jag vill i alla fall inte se sånt här på länge. Sommaren är ju knappt slut känns det som?
Just nu håller jag på med middagen - receptet kommer senare! :) Efter det blir det jobb på Condis och sen ska jag packa inför morgondagens stockholmsresa.
Idag var jag på en loppis och hittade en sjukt fin byrå plus ett glasskåp! 900 spänn för båda, sjukt billigt för så fina möbler :) Eftersom min nuvarande byrå ser ut som en katastrof så slog jag till.
Nu ska jag fortsätta med maten.
Kram!

Dagens outfit

Hej!


Såhär ser dagens outfit ut :)
Linne från H&M - the fall collection, Cardigan från Vero Moda, skor från Skopunkten, väska från Charmant of Sweden, armband från Joya, halsband från Guldfynd by Kenza.

Hjääälp?

Nu har jag problem. Jag och Sanna ska ju åka till Stockholm på fredag, men det är skitsvårt att hitta en bra resa! Tåg var jättedyrt, Härjedalingen går inte från det ställe hon åker ifrån så vi ska åka y-buss och jag ska kliva på i hudiksvall. Problemet är att bussen inte verkar gå från busstationen som en normal buss, utan går bara från E4:an vid shell-macken. HUR KOMMER MAN DIT KLOCKAN NIO PÅ MORGONEN? Det verkar inte gå någon buss mellan stationen och shell-macken heller, och det är på tok för långt att gå. HUR GÖR MAN? Tror inte pojkvännen är jättesugen på att skjutsa mig ända till hudiksvall heller... Någon som har en bra idé? :)

Torsdag kväll

Hej!
Kom hem från Stadt (ett av ställena jag jobbar på) för ett litet tag sen. Jag var duktig och torkade av alla fönstren på insidan och sorterade glas, torkade golv, möblerade om lite i barhyllan och sånt. Det flöt på hela kvällen tills jag fick en kund som pratade engelska. Jag kan verkligen inte prata engelska när jag blir överraskad. Trodde ju att kunden var svensk men när jag väl hade sagt: Välkommen, slå dig ned. Vill du ha en meny? Vi har ny meny och jägarbiffen är tyvärr slut, bara så att du vet. Jag kommer och tar din beställning om en liten stund." så svarar personen: "I'm sorry, do you speak english?" När jag blir överraskad på det viset blir jag så nervös och pratar sån där fruktansvärt dålig engelska som de bara pratar i dåliga filmer. Jag har läst engelska A, B och C och dessutom fått mvg i alla tre kurserna, men på nåt sätt försvinner kunskapen rätt ut ur skallen när jag blir överraskad.

Förut var det ju katastrof.
Det kunde bli typ "Ehm, welcome. Beat yourself down, NO! I mean, ehm, take a, ehm, seat. The meny is in swedish, but I can explain it for you. This is the, ehm, förrätterna. It's like, ehm, before, you know. This is a kantarelltoast. Like, ehm, mushrooms. The one's you pick in the forest.
Och så fortsätter det. Sen kommer jag till fiskmenyn:
"This is the fishmeny. This course is fish, and this course is also fish. But not the same fish. And on this side, it's, ehm, fläskfilé. It's, ehm, meat, long and, yeah, meaty. PORK! Yes, it's pork.


Tack och lov har jag blivit mycket bättre på det nu än förut, så nu gick det rätt bra :) Jag tog mig själv i kragen och övade en massa restauangord och sånt, och tog mig tid att prata med utländska gäster, så nu känner jag mig mycket säkrare. :)
Efter det lyckades jag dock tappa bort en viktig lapp jag hade skrivit, så det slutade med att jag fick gräva runt i hela soptunnan med händerna. Kul.
Nu väntar jag på att pojkvännen ska sluta jobba och ska alldeles snart hoppa in i duschen.
Ha en trevlig kväll!
För övrigt vore det sjukt härligt att åka utomlands snart. Känner mig redan less på hösten, haha :) Ta mig tillbaka till Turkiet! :D


Dagens middag

Så här blev dagens middag - och såhär gör du den! :)
FLÄSKFILÉPASTA MED ÄDELOST OCH BASILIKA.
Strimla en fläskfilé.
Dela en ask körsbärstomater och plocka bladen från en kruka basilika.
Gör en sås på en bit ädelost, 1-2 dl crème fraiche och 1-2 dl mjölk samt lite maizena och salt.
Stek fläskfilén i en stor wokpanna och koka pastan.
Stek tomaterna med det färdigstekta köttet, krydda med salt, svartpeppar och basilika på burk och häll över pastan och ädelostsåsen. Rör ihop. Blanda ner basilikabladen.
FÄRDIGT! :)

Dagens outfit

Förlåt för ett ganska dåligt kort :)
Favoritjackan från only, tunika från vero moda, linne från gina tricot, skor från scorett, armband från Joya, halsband från guldfynd by kenza och väska från Charmant of Sweden.

Torsdag

Hej!
Vaknade rätt sent idag. På dagen kollade jag på Projekt Runway - sjukt bra program tycker jag ;)
Efter det blev det en tur till tandläkaren. Bågen på min tandställning pekade rätt in i kinden och gjorde att jag blev alldeles sårig :( Men nu är det fixat! Sen handlade jag lite mat till middagen.
Fläskfilé, basilika, körsbärstomater, pasta och ädelost är ingredienserna i dagens middag ;)
Lägger kanske upp receptet sen, plus dagens outfit :)
Kram!

Dagens

Hej alla söta!
Dagen började med att jag fick ringa till polisen när jag var på väg hem från pojkvännen. En bil körde ganska sakta - och dessutom mestadels på fel sida vägen. Bilen vinglade fram och tillbaka över vägen och jag ringde polisen. Vet ju inte om människan som körde var rattfull, men det känns ju bättre att vara på den säkra sidan. Alldeles för många olyckor sker ju med förare som är berusade bakom ratten..
Sedan fortsatte dagen. Bakade med min fina kusin. Det blev snickerskakor och raiderkakor (mördegskakor med kola och choklad). Sedan blev det lunch på restaurang innan det blev tandläkarbesök. Pratade med Sanna (kusinen) om fredagen. Hon ville se The Ark's sista uppträdande på gröna lund som skulle vara då, så det kanske blir en resa till huvudstaden i helgen :) Tack snälla Jenny som kunde ta mitt jobbpass! :)
The ark.
Ikväll väntar idol och kanske en kvällspromenad.
Kram på er!

Joya

Jag älskar smycken. Så självklart blev jag alldeles till mig när jag besökte en marknad i helgen och hittade dessa älsklingar. De är från märket Joya. Speciellt dyra var de inte heller. J'aime beaucoup!



Halsbandet är egentligen en klocka. Sjukt fina!

Då provar vi EN GÅNG TILL :)

Hej!
Sofia heter jag. Jag är 19 år gammal och jobbar just nu som servitris/bartender. Älskar att umgås med mina fina vänner och min pojkvän, shoppa, dansa, ha roligt och blanda drinkar, haha :)
Jag har försökt börja blogga flera gånger förut men aldrig lyckats fortsätta utan lagt av efter någon månad. Nu gör jag alltså ett nytt försök. Det kanske är lättare att hålla motivationen uppe nu när jag kan skriva om något annat än skolan och tråkiga läxor, haha ;)
I min blogg kommer jag att skriva om mitt liv här i denna lilla by, om mina tankar och om alla pinsamma och konstiga saker jag alltid lyckas råka ut för. För att ni ska få lära känna mig lite bättre så finns det väl inget bättre sätt än att börja med en klassisk lista? :D

Om dig
Namn: Sofia
Ålder: 19
Smeknamn: Har inget tror jag.
Syskon: En tvillingbror och en lillasyster.
Sysselsättning: Jobbar som servitris och bartender och umgås med fina människor :)
Bra egenskaper: Är ofta glad och positiv tror jag.
Dåliga egenskaper: Är tidsoptimist, hehe... :)
Linje/klass: Före detta Nv08, men nu har jag tagit studenten.
Hårfärg: Mörkblond/ljusbrun typ?
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 37-38
Längd: 169 cm

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svarta strumpbyxor, ett rosa slappt linne med tryck och en svart kort kofta.
Vad använder du just nu för skor: Svarta pumps. Älskar klackar!
Favoritfärg på kläder: Svart, grått och ljust dimrosa.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag och min kille.
Du pratade med: Min mamma
Du delade en drink med: Haha, en alkoholfri drink med en bartenderkollega :)
Du gick på bio med: Mina syskon och två underbara kompisar :)
Du gick på stan med: Julia och Sofia.
Skällde på dig: kommer faktiskt inte ihåg.

Senaste
Låt du hörde:
Big love.
Film du såg: The American.
Kram: Min kusin.
Puss: Min pojkvän :)
Fest: Haha, hinner aldrig festa ;) fast jo! en personalfest förra veckan :)
Känslan: Smärta. (Överansträngd handled :( ) 
Ilska: Blir sällan arg.
Resa: Turkiet förra hösten.
Glädje: Är oftast glad :)
Dröm: Att jag var en spion med falskt pass som skulle rymma från ryska maffian, haha!
Boken du läste: Breaking dawn.
Personen du träffade: Mamma.
Personen du pratade i telefon med: En släkting.
Personen du fick sms av: Min farmor! :D 
Gången du åt en 7-eleven korv: Har nog aldrig ätit en sån.. 
Gången du var utomhus: Idag när jag gick till bilen, haha ;)
Gången du sov: I natt 
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår tror jag.
Saken du köpte:
Ett handledsstöd.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att min pojkvän var så otroligt gullig mot mig :)
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt och försökte komma på ett bra bloggnamn.
Det sista du sa högt? Godnatt
Det senaste någon sa till dig: Nu går jag och lägger mig.
Vad har du druckit idag? Apelsinjuice, loka och multivitamin.
Vad var det senaste du åt? Pistagenötter (sjukt gott).
Vad är det för färg på din ytterdörr? Typ... brun?
Vad är det för väder hos dig nu? Klart, sen kväll och 13 grader varmt.
Godaste glassmaken? Ben and Jerry's Half baked <3
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Lätt :)
Sover du tungt? Ibland :)
Drömmer du mardrömmar? Inte speciellt ofta. Drömmer mest konstiga drömmar. Typ som att jag är på boda borg, hittar Erik Grönvall i en garderob och måste sjunga en duett med hopnom för att klara banan...
Trivs du med ditt jobb? Ja! Älskar det :)
Favoritklädsel? Strumpbyxor, en tight klänning och min korta skinnjacka + klackar.
Favoritlåt just nu? California - Darren Hayes.
Vad ser du om du tittar till höger? Mitt kök.
Vad gör dig glad just nu? Det mesta.
Vad ska du göra härnäst? Mysa ner mig framför en film tror jag :)
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Rätt okej.
Favoritgodis? Choklad!
Hur många kuddar sover du med? 3
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska. Brukar ju jobba till sisådär fyra på morgonen ;)
Vad är viktigast för dig? Min familj. Och kärlek.
Är du kittlig? Ibland, beror på vad jag är på för humör..
Snarkar du? Inte vad jag vet :)
Stjärntecken? Kräfta.
Äckligaste insekten? SPINDLAR.
Stökigt el välstädat? Älskar att ha det städat, även om jag är lite dålig på det ;)
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar :)






Det var nog allt för denna gång :) slänger in en bild på lilla mig också ;)
God natt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0