Utvilad och back on track! :D

Hej!
Fick ett sms av min chef i morse om att jag inte behövde jobba lunchpasset, så jag somnade om och sov - till halv två! haha, vafan! Det betyder att jag sov i mer än 13 timmar. What the fuck liksom ;) Tror jag låg lite efter med sömnen ;) Det gick bra att jobba. Försökte göra ett system över helgens alla bordsbokingar och grejade på lite. I morgon blir det lunchjobb på bästa condis och sen ska jag in och hjälpa jenny på stadt en sväng. Vi har ca 35-40 bokade gäster vid samma klockslag, så du behövs två servitriser ist för en :)
Sen är ju den årliga frågan om halloweenutklädnad. Vad sjutton ska jag ha på mig..?! Förra året var jag cheerleader, men i år..? hm..
Nä, nu blir det sängen. God natt! :)

Jag i tidningen! :)

Har fotat ur tidningen, därav det dåliga kortet ;) såhär såg det iaf ut! :)

Wooops..

Har visst inte uppdaterat på fyra dagar! :o förlåt, förlåt. Har bara varit helt sjukt upptagen de senaste dagarna. Ska därför ge er en sammanfattning om de senaste dagarna! :)
Fredag:
Hämtade mormor från sjukhuset och åkte hem, tog en snabbdusck och åkte sedan till condis med daniel där vi myste lite med lite vin och någon drink. Sen åkte vi vidare till Kick saloon där han hade bokat bod, Vi åt supergod mat och sen åkte vi till stadt och tog en varsin drink. Sen åkte vi hem till mig och sov. Sjukt mysig kväll! :)
Jag och Daniel på studentbalen i våras :)
Lördag:
Började kl 14 denna dag på condis. Jag var lite trött, men precis när jag kom innanför dörren ser jag en kille som ler som en sol mot mig från fönsterbordet. Det tar några sekunder innan jag fattar vem det är, men det var ju Kårström! :D åh, har ju inte träffat honom sen studenten den 10 juni (han är alltså en gammal klasskompis). Det var sååå roligt att se honom, så på kvällen drpg jag, han och pelle ut på stadt och tog några drinkar. Det blev en rätt konstig kväll, haha, men roligt hade vi! :D Pratade gamla minnen osv. :)
Bästa Kårström på studentmorgonen! :)
Söndag, måndag och tisdag:
Började jobba på condis vid halv tio och jobbade till klockan fem. Sen hade vi en otroligt lärorik whiskyskola! Kunde lite grand innan, men herregud vad mycket vi lärde oss! Riktigt kul! :) Åkte sedan hem och sen till daniel och titade på film. Men när vi skulle lägga oss började jag må så himla dåligt... Blev jätteyr, mådde illa och kallsvettades.. Fick åka hem igen och sova, men sen jobbade jag måndagen från 10:30-23:00 och mådde ännu sämre. Trodde jag skulle vara ledig tisdag och onsdag men det visade sig att det fattades personal, så jag fick hoppa in och jobba några timmar. Har varit ledig hela eftermiddagen och mår bättre nu :) i morgon blir det dubbla pass igen :) Måste verkligen lära mig att ta det lugnare :) dock är jag en sån person som blir tokig av att vara hemma och göra ingenting, så nu laddar jag batterierna och är snart redo för resten av veckans jobb! :D
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och titta på Sex and the city (haha, hoppa och krypa? Får konstiga bilder..)
Puss på er!

It takes a road to go nowhere

Hej!
Det blev inte en ledig dag trots allt, haha. Dom ringde från stadt vid två och kollade om jag kunde jobba, så mellan halv fem och elva har jag jobbat. Det var en helt del fart idag, sålde whisky och till och med nån snaps :) På dagen gjorde jag verkligen INGENING. Så jäkla skönt att sova länge, gå runt i min pyamas halva dagen, kolla på tv och dricka thé :) 

I morgon kanske det blir en sväng till hudik för att hämta min älskade mormor, sen har jag en tandläkartid. Efter det ska jag och älskling åka till condis och ta ett glas vin och sen åka och äta nånstans. Han har bjudit ut mig den här gången så jag får inte veta vart vi ska ;) Ska bli mysigt! :) Måste hitta nåt bra att ha på mig bara..
Orkar inte fota stövlarna idag heller, får bli i morgon eller i helgen :)
Lägger upp en gammal bild på mig och daniel :)
Sov gott!

Dagens outfit

Tunika - bik bok, halsband - joya, skor - Eurosko. Hade även väskan från Charmant of sweden och skinnjackan från only. En enkel outfit blev det idag :)

den 19 oktober

Igår hände det igen. Från ingenstans, utan förvåning, rätt i ansiktet. En kund som pratade engelska! Alltså vafan. när ska jag skärpa mig? Skulle försöka beskriva rensouvas (rökt ren) och hade ingen aning om vad ren hette. Det enda jag kom att tänka på var hjort. Och bambi. Fail. 

Mat?



Idag har jag fikat med vackra Stina. Det var riktigt kul att se henne, det var så längesen! Vi pratade en massa och sen skjutsade jag henne till jobbet. Sen åkte jag hem, fixade mat och åkte till jobbet. Det var gansla lugnt så jag passade på att storstäda baren. Torkade ur alla lådor och skåp, dammade hela barhyllan, torkade av alla spritflaskor, torkade ur alla kylar, sorterade en massa papper och grejer osv. Det tar på krafterna att städa så mycket, haha :)

Var på köpingen idag på jakt efter ett par höstskor. Vilken dag som helst ligger den första snön där och jag står där med mina pumps, haha :) Hittade inget bra först, men sen hittade jag förra säsongens stövlar på rea. Där hängde de, svarta skinnstövlar, 70 % rabatt och strl 37. Wie! Nu klarar jag mig ett tag till ;) Lägger upp en bild på dem i morgon, orkar inte fota nu ;)

Till något helt annat - nattradio. När jag åker bil sent på kvällen har jag ofta rix fm på. De sänder ofta Gerts värld med Gert Fylkling. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Har lite svårt för när en man på 66 bast sitter och läser sexnoveller i nationell radio. Och har inte han en unge som inte är så gammal? Gillade honom mer när han var med i rix morronzoo. Nu är han bara...konstig? Det ringer in folk som bara hinner presentera sig; och han svarar "Annie, tack för att du ringde, ha en trevlig kväll".
Bättre förr?
Ska slänga upp en bild på dagens outfit alldeles snart. I morgon är jag ledig, får se vad jag hittar på. Ha en trevlig kväll! :)

den 18 oktober

Hej! Kom hem från jobbet typ nyss. Blev dubbelpass igen! :) har jobbat sen tio i morse så nu är jag lite sliten, haha :) I morgon ska jag träffa fina Stina för en fika på förmiddagen. Det var alldeles för länge sen vi sågs! :( Sen blir det jobb på kvällen igen. Är ledig torsdag och fredag. Ska ut och äta med daniel på fredag. Han började klaga lite på att jag jobbade varje helg, så Jenny tog mitt pass så att jag kunde umgås med honom lite! :) Tack :)
Det blev ett kort inlägg idag. Ha en trevlig kväll! :)

Dagens middag

Dagens middag is back! :) Nu när jag jobbar så mycket blir det ofta att jag äter både lunck och middag på mina jobb, så jag lagar sällan mat, haha :) Dagens middag blev iaf en krämig kycklingwook med nudlar :)
Dela några kycklingfiléer i bitar.


Stek bitarna i en wookpanna tills de är genomstekta. Tillsätt sedan en påse wookgrönsaker (eller välj färska) och wooka ett par minuter. Krydda med salt, peppar, cayennepeppar och chilipulver (det ska vara lite hett!). Börja koka nudlar.


Blanda i 2,5 msk tomatpuré, 3/4 dl sweet chilisås, 1 msk kycklingfond, 1 msk soja och ca 3 dl crème fraiche. Smaka av och krydda mer om det behövs.

Servera med nudlar och en klick crème fraiche! :) Supergott! :)

Törnrosa

Haha, jag sov till typ kvart i ett idag eller nåt ;D sjukt trött! Nu sitter jag hemma hos daniel och ska snart gå och leka med den lilla pälsbollen där uppe som bara bråkar hela tiden ;) När jag kommer hem ska jag laga middag, lägger upp receptet sen! :)

 

Kom på att inlägget igår kan misstolkas lite. Fick höra ett sjukt konstigt rykte härom veckan om att min mamma skulle vara allvarligt sjuk? Det är hon inte, inte vad hon vet själv iaf ;) Det är alltså inte hon som ligger på sjukhus :) I morgon väntar iaf jobb hela dagen :) Puss!


Soppatorsk, misslyckanden och nya tag! :)

Hej alla fina. Som jag sade förut har det varit svårt att uppdatera i helgen, men nu är jag hemma igen. Har varit i Uppsala hela dagen idag och hälsat på <3 som åkte in på sjukhuset i torsdags. Tack och lov var det bättre med henne idag, men en operation väntar.. 



Igår hade jag en sån där sjukt dålig dag som vissa dagar är. Typ allt gick fel. Det började på condis där det gick halvdåligt att jobba. Någon miss och annat tråkigt :( När jag slutade där skulle jag direkt till stadt och jobba. Först jobbade jag över lite på condis och blev sen till stadt, springer till bilen och startar bilen som tog typ 7 år att starta. Mitt i skogen började bilen liksom rycka. Det är pappa gamla volvo, årsmodell tidigt 1800-tal, vars bensinmätare är trasig. Sen började den tappa fart och låta lite konstigt. Ju mer jag gasade ju långsammare gick den. HURRAY. Soppatorsk. Jag lyckades ta mig till en parkeringsficka efter vägen och ringer mamma som tillslut får hämta mig och skjutsa mig till stadt. Väl på stadt är jag skitstressad (eftersom jag tillslut blev en timme sen) och sjukt oproduktiv till en början. Allt gick bara fel. Hade sönder en hink, ett glas och välte ett ljus. Vafan liksom. Fick mat av mathias (typ dagen första måltid) och kunde inte äta heller. Som tur var gick allt bättre sen, men kom inte hem förrän strax före 04:00. Jobb typ 18 timmar i streck, hem och sova 3,5 timme och sen upp och iväg till uppsala. Så nu är jag så trött att jag mår illa, haha :) Ska mysa ner mig framför en film och sen sova. Filmen Wedding crashers går på nån kanal, kanske ska se den :) I morgon är jag ledig så då ska jag ta det lugnt och ladda inför en ny vecka. Nya tag! :)

Haha, jag ber om ursäkt om texten innehåller felstavningar, fel tempus osv, men jag orkar verkligen inte läsa igenom den, haha! :) Uppdaterar igen i morgon. Puss!

Dagens

Hej!
Haha, jag tror jag skriver rätt återkommande om att jag är trött, men så är fallet nu också ;) Har jobbat sen halv elva i morse och är nu hemma. Fick sluta tidigare idag, annars hade jag jobbat flera timmar till :) Det har gått bra att jobba faktiskt. Dock hände en riktigt jobbig sak igår med en nära anhörig som nu ligger på sjukhus... Det var oväntat, man blev chockad, men nu är det som det är. Vi är många som bryr oss om dig! Jag älskar dig, du klarar det här <3

Det har därfär varit lite svårt att fokusera idag, men som sagt gick det helt okej. Insåg nyss en sjukt jobbig sak. Eftersom jag har glömt bort att jag ska göra högskoleprovet (hehe) så har ju jag tagit på mig en massa jobb. Så självklart har stadts häftigaste helg på länge lags samma helg om högskoleprovet. Why...?  Jag jobbar fredagen från kl 17 till stängning (02:00) och sen ska vi städa. Sen börjar ju provet typ kl åtta på morgonen (?) på lördagen och sen ska jag jobba kl 17 igen. Kommer ju vara helt död innan provet och hinna sova typ 3 timmar. VARFÖR ÄR JAG SÅ KLANTIG?! Måste verkligen börja skriva upp andra saker än jobbtider i kalendern ;) Haha, jag är så trött så jag vet inte ens vad jag ska skriva. Ska nog lägga mig nu och ladda för morgondagens jobb. I morgon är det rocknight på stadt, be there! LaPuma spelar!

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng :) ha en trevlig helg! :)



Sofia goes tidningskändis?

Idag blev jag fotad för Ljusdalsnytt nere på köpingen :) Iris som fotade, tyckte att jag hade snygg klädstil och ville ha med mig på "Gatspan". Riktigt kul! :D Tidningen skulle komma nån gång i slutet av månaden, så vi får väl se hur det blev då :)
Var på personalmöte i morse. Det gick bra. Är ledig hela dagen idag, så jag ska ladda upp inför helgens jobb. hade på mig mina nya stövlar idag. Är helt kär i dem! :)
Älsklingarna är köpta på Scorett. 


Nu ska jag göra ännu ett försök att se förra fredagens idolavsnitt, haha! Har försökt hela veckan, men har helt enkelt inte hunnit :) Sen måste jag verkligen försöka komma igång och träna igen!:) gymmade en hel del innan sommaren, men det är så svårt nu när jag jobbar så mycket kvällar. Fast å andra sidan får man ju rätt mycket träning i jobbet :D någon månad till och jag har handleder av stål ;) En vanlig helgkväll när man serverar går man ju precis hela tiden. I flera timmar. Det får väl ändå räknas som träning ;)

Jag kommer knappt hinna uppdatera nnågot fredag och lördag bara så att ni vet :) Börjar på condis halv elva i morgon, jobbar till fem, åker direkt till stadt och börjar där och jobbar halva natten. Sen upp igen på lördagen, condis halv tio till fem, direkt till stadt, jobba järnet till typ 3 på natten. Hem. Sova. Upp. Börja på condis halv tio och jobba till fem. Puuh!:D Men, jag säger det igen; jag har själv valt att ha två jobb, och jag känner själv hur mycket jag orkar :)
NU: idol :D
Puss!

Trend: stora halsband

Man såg dem redan för flera månader sen, men en av höstens stora trender är det stora halsbandet. Matcha med en enkel svart klänning eller en topp. Det klär upp en outfit rejelt, perfekt till festen :) Spana in dessa snyggingar!
Halsband Halsband
HalsbandHalsband
Dessa kommer från Zanzlöza Zmycken


Från Style by Tyra

Blir så arg!

Gaah. Jag hann inte ens använda min nya topp från only innan den blev förstörd. Den hamnade i tvätten av någon anledning, och när den torkat ser jag att halva trycket håller på att lossna. Den är dessutom tvättad efter rekommendation. FAN. 250 spänn i sjön. Inte har jag kvittot kvar heller...
SKITKVALITÉ.

Onsdag

Hej!
Trött tjej framför datorskärmen ;) lade mig på sängen när jag kom hem från jobbet, somnade och sov i 2,5 timme, haha :) åkte ner på coop och köpte en ben and jerrys sen och sitter nu framför tv:n och slappar ;) i morgon väntar personalmöte på condis.

Sen har jag ju totalt glömt bort att jag har anmält mig till högskoleprovet! :o det är ju i slutet på oktober, så nu börjar jag ju bli nervös ;) Förra högskoleprovet gick inte alls bra, så jag får hoppas på att detta går bättre. Tycker att det är så tungt att skriva provet! Lång väntan, långa pauser, nervositet och spänning.. 

Såg förresten att eric saade har skivsignering i valbo i början på deceber. Han släpper sin nya platta och har en liten spelning. Funderar på att åka dit. Han sjunger riktigt bra, och så är han ju rätt snygg fakiskt ;D haha, det blir väl jag och småbarnen :D och mobbas inte, jag tycker vad jag vill ;)
Bild från en av hans konserter i somras :)

How I met your mother

Hej!
Har krupit ner i soffan med en stor kopp the framför tv:n. Har varit så hilma trött hela kvällen :( Det gick iaf helt okej att jobba. I morgon kl 10 börjar jag igen, sen är jag ledig torsdag och jobbar fredag, lördag och söndag :) Har ju två jobb, så vissa veckor blir det en hel del. Räknade till 60 timmar denna vecka, haha :) men jag har ju valt det själv, och jag tycker att det är roligt att jobba med det jag gör :D
Nu sitter jag och väntar på att daniel ska komma, underbart! :) måste sova lite så att jag inte somnar på jobbet i morgon ;)
god natt! :)

Bildbomb

Hittade min kamera nyss och insåg inte hur mycket bilder jag glömt att ladda upp! :o


Bilder från en riktigt mysig (och häftig) picknick med Daniel för några veckor sen :)



Fler bilder från i fredags :) (haha tjejer, döda mig inte ;) )






Ni är bäst! :)





Månadens bästa inköp är dessa skålar:



Köpte fem små och en stor. Totalt pris: 80 spänn!



Detta har hänt:

Eftersom bloggappen inte vill funka på min telefon (arg) så har massvis med inlägg helt enkelt inte dykt upp. Kul. Tänkte därför sammanfatta de senaste dagarna :D

Torsdag:
Var på sthlm beer and whisky festival. Det var riktigt kul! :D rätt nice att få provsmaka huuuur mycket alkoholsorter man ville, helt gratis :) Roligt att testa nyheter och prova saker man aldrig hade testat förut. Det blev en lång dag och var helt galet trött när jag kom hem.

Fredag:
Sov hur länge som helst då, sen klev jag upp, åkte på köpingen och handlade lite. Bland annat en nappflaska till en av daniels kattungar som hade blivit mager och åt dåligt..
Sen åkte jag hem, gjorde mig i ordning (glömde ta kort på min partyoutfit!) och sen åkte jag till condis där jag mötte upp mina fina tjejkompisar! Vi drack lite vin och hade det supermysigt innan vi åkte hem till mig. Där blandade vi en drink som jag smakade på mässan och sen drog vi ut och dansade :D dock var det rätt dålig fart ute, men det blev en lyckad kväll ändå :D
Förlåt för dåliga mobilbilder!

Lördag:
När jag vaknade på lördagen åkte jag direkt till stadt och hjälpte till med renoveringen de gör där. Restaurangen ska målas om och allt ska städas. Höll på hela dagen och tog en bokning på kvällen. Det blev riktigt snyggt! :D
Bild lånad från min chefs fb :)


Sen hände något riktigt hemskt och jobbigt.. Åkte hem till daniel och skulle sova där. Vi såg direkt att den röda kattungen hade blivit mycket sämre och låg utsträckt på golvet och hade kramper i sin lilla kropp. Jag började gråta direkt och tog upp den i knät. Vi satt och smekte och pratade med henne länge, men hon orkade inget mer... Nån timme senare dog hon.. :'( Det var så hemskt!
Vila i frid, lilla Tindra.


Söndag och måndag
Jobba, jobba, jobba :) Fick både stänga och öppna själv på condis :D Var lite med daniel på kvällen och myste med kattungen och tittade på film. Vi såg Friends with benefits, rätt bra faktiskt :)
Mila Kunis och Justin Timberlake i Friends with benefits :)


Idag:
Har varit hos mormor och hälsat på henne och Sanna. Har fixat lite, åkt till bäckan och så. Är så sjukt trött just nu. Har knappt varit hemma nånting sen i torsdags. Ska åka till jobbet vid halv fem, men nu tänker jag mysa ner mig framför idolavsnittet som sändes i fredags (nej, har inte hunnit se det än, haha). Uppdaterar igen sen :)
Och TACK Julia, nu funkar bloggen som vanligt igen :)
Kram på er!

Det jag länge har försökt förneka...

In i det sista har jag ignorerat det. In i det sista har jag försökt undvika att ens tänka tanken. In i det sista har jag hoppats. Men nu går det inte längre. Det är höst... Det är frost på morgonen, minusgrader när man vaknar, man får skrapa bilrutorna, vantarna åker fram och skinnjackan går snart inte att använda längre. Why? Jag älskar sommaren, men nu är det långt till nästa :( Vill inte ha kallt och mörkt. Och om drygt två veckor slutar sommartiden.. Måste nog ta en solresa snart så att jag orkar med ÄNNU en vinter. 


Ta mig tillbaka hit liksom? :D

Why?

VARFÖR beter sig blogg.se såhär? Någon som vet? Hela menyn där man väljer fet text, kursiv text, lägga till bilder, skapa länkar osv. är borta? Och det blir ingen styckeindelning i texten man skriver. Varför är det så?

Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering, men de senaste dagarna har varit så hektiska, har knappt varit hemma. Hade iaf en riktigt mysig kväll med mina tjejkompisar. Det blev middag, mys och utgång! Ska försöka komma ihåg att ladda upp bilder sen, men det är något fel på blogg.se? Har fler märkt det? Idag vaknade jag, duschade av mig och åkte till stadt och städade medan de andra målade. Restaurangen ska få sig en ordentlig make-over. Det gillar vi! ;D Sen hade vi en bordsbokning kl halv åtta som jag tog hand om, och nu sitter jag här och äter en seeeen middag ;) Ska snart till daniel. En av kattungarna har blivit sjuk och äter knappt något! :'( åååh! :( Ska försöka mata den med nappflaska sen.. Ska försöka uppdatera bättre framöver. Det saknas inlägg om: Stockholm beer and whisky-festival Senaste inköpen Gårdagskvällen Dagens middag (hello, vart tog den vägen?) mm. I morgon blir det jobb på condis - skoj! :) God natt!

What the f*ck?

Vafan. Skrev ju värsta långa inlägget och allt försvann?! Dumma blogg. Är iaf på väg hem från sthlm och är supertrött. Har haft en superbra dag dock :) berättar mer i morgon:) puss!


På väg hem


Furries

Alltså vafan.. Jag tittar på outsiders på femman. Det handlar om människor som har tycker om att klä ut sig till djur för att känna sig "hel". De har liksom en känsla att de mer eller mindre är djur. Typ: " Annas dräkt är äntligen klar. Nu kan hon visa upp sig som den snöleopard hon känner sig som".
Alltså det är helt sjukt. Visst får man leva som man vill, men när en 25-årig tjej säger: "jag gillar att umgås med andra Furries. Det reagerar inte lika konstigt som vanliga människor när jag jamar, kurrar eller ger ifrån sig konstiga ljud, lägger mig i träd eller biter dem", så börjar man ju undra. Bruden går runt på stan iförd öron och svans och jamar och kurrar när hon hittar en fin bit kött på mataffären..?! Hon gillar att bli kliad på huvudet, går inte ihop med andra katter eftersom hon måste ha sitt revir, hon äter på golvet och hoppas att läkarvetenskapen ska gå så långt att hon kan operera dit fungerande kattöron.
En 36-årig kille går runt med en stor, fluffig svans och en 26-årig kille har ett alias som den blå-lila randiga vargen kimora. Han grät av lycka första gången han såg sig själv i spegeln med dräkten på. Nu går han runt på stan i den. Han sover i den ibland också. Han har en pojkvän som också är en furry.

Jag vet inte vad jag ska säga.


En lång tisdag

Hej!
Sitter i soffan framför scrubs och känner mig trööööött:) har sovit lite och jobbat sen 10 i morse tills nu:) sen blir man ju trött var för att det är så mörk ute.
Kattungarna kom tillbaka igår igen, men nu är det borta:( åååh:(
Klockan 10 i morgon är det jobb igen, sen ska jag hem och förbereda mig för stockholmsresan. Ska bli spännande! Orkar inte lägga upp shoppingfynden ikväll, får se om jag gör det i morgon istället.
Sov gott!:)


På tåget

Nu sitter jag och tjejerna på tåget på väg hem:) har gjort av med alldeles för mycket pengar, buhu:( men är iaf ett par stövlar och en jacka rikare bland annat:) visar inköpen sen!
Daniel ringde förut och sade att kattmamman hade flyttat på kattungarna och att de inte kunde hitta dem!:( åh, jag blev jätteledsen:( hoppas de hittar dem :(
I morgon väntar pass på condis och sen Stadt. Jobb hela dagen alltså, men jag är laddad efter två dagars ledighet och shopping :D det blir jobb på onsdag också, sen sthlm på torsdag, fest på fredag och jobb på lördag igen:)
Uppdaterar igen senare:) kram!


Gävle

Är i Gävle just nu med Julia och Sofia:) har hittat ett par snygga stövlar på halva priset (!) som jag ska köpa sen. Nu är det lunchdags!


Söndag kväll

Helgen har bestått av ganska mycket jobb. 10 timmar i fredags och tio timmar igår. Det gick bra faktiskt :) Till veckan väntar mer jobb, Stockholm beer and whiskeyfestival och, håll i er - utgång! :D Jag har ju ett typiskt helgjobb, så jag hinner inte gå ut så ofta, men i helgen smäller det ;) Igår kollade jag och daniel på filmen Freaky Friday, den där halvgamla filmen med Lindsay Lohan och Jamie Lee-curtis. Älskade den när jag var runt 12, haha :) Den var fortfarande ganska bra (haha!), men jag FATTAR inte hur jag kunde tycka att Chad Michel Murray var snygg i den filmen...?! Asså seriöst,kolla in frisyren! :D Idag har jag myst med daniels kattungar hela dagen. Så SJUKT söta! Ska lägga in en bild på dem sen om jag hinner. I morgon ska jag upp tidigt förshoppingresa till gävle. Ska även visa några otroligt fina skålar som jag köpte idag. Denna sorgliga söndagkväll vill jag avsluta så här: Ta hand om varandra och lev varje dag som om den vore den sista. För helt plötsligt, utan att man vet om det, så kan det vara den sista dagen man upplever på denna jord. En nära anhörig eller vän kan försvinna ifrån oss på några sekunder. Älskade och nära kan ryckas ifrån en och livet är inte rättvist. Det kan ibland vara förjävligt. Allt kan gå så fort. Visa att ni älskar varandra och var rädda om er. Lova det <3

sorg

Det ligger en jobbig stämning över hela köpingen. Det märks. Åkte förbi olycksplatsen på väg till Daniel och såg blommor. Ljus. Gråtande människor. Polisavspärrningar. Det är så overkligt. Läser facebookinlägg med tårar i ögonen. Jag stod inte honom nära, men alla tankar har gått till hans anhöriga idag. Ett liv har tagits ifrån oss alldeles för tidigt. Det är sånt här som inte ska få hända. Vila i frid.

En mörk dag

Det är otroligt hur snabbt livet kan förändras. Inatt miste en nittonårig kille livet i denna lilla stad. Jag finner inga ord hur orättvist livet är ibland. Det är så fruktansvärt. Så hemskt och sorgligt. Alla tankar går till hans vänner och familj <3


Trött tjej

Trött tjej intar alldeles snart duschen :) jobbade precis klart. Ett nästan 10 timmar långt pass tar på krafterna:) blir samma sak i morgon också:) fick ta reda på en spya på herrarnas, en av de mindre glamorösa delarna inom bartenderjobbet... -.- har haft en jättemysigt dag idag annars, berättar mer om det senare. Vi fikade högt uppe på ett berg mitt i solen, helt underbart! Sen har jag myst med söta små dunbollar hemma hos daniel. En hemlös, superfin katt har hittat dit och tagit med sina ungar:) nej, är alldeles för trött nu.. Skriver i morgon igen!:) eller ja, senare idag :)


RSS 2.0