Chokladwhoopies

Haha, jag har perioder därjag plötsligt blir helt tokig i att baka :D Nu är jag mitt inne i en sån. Förra veckan blev det klassmuffins, igåt saffranscupcakes och idag chokladwhoopies, ett recept jag hittade i senaste numret av solo. De beskriver en whoopie såhär: Whoopies är som om en macaron och en cupcake gift sig och skaffat barn. Haha, det måste man ju bara testa ;) Förstår dock inte hur det är tänkt med receptet. Det står att det ska bli 20 stycken kakor, men jag kommer då få minst 50 stycken, HAHA :D

Igår kväll sade jag ju att jag skulle lägga mig tidigt, och det gjorde jag, men sen när det kom till att somna sket det sig totalt =/ Låg vaken och vred mig i TIMMAR och somnade inte förrän fyra på morgonen. Jag gick upp halv åtta, åt en treo till frukost och åkte och jobbade :) Självklart skulle alla 60 matgäster komma samtidigt och jag skulle ha koll på salladsbuffén, plocka disk, kolla så att allt smakade bra, diska, gå ut med mat och stå i kassan och ta beställningar. Ehehe. Det blev alldeles för mycket att göra och jag började bli stressad. Som tur hjälpte min snälla chef mig en massa, så det gick helt okej ändå :) Jag slutade halv fem och åkte hem och åt. Sen åkte jag en sväng till Daniel och lekte med kattungen innan jag åkte hem och bakade. Orkar inte lägga någon frosting emellan ikväll, utan gör det i morgon istället ;) Ska provsmaka och rapportera i morgon! ;) Tråkigt nog blir min förkylning bara värre och värre :'( blääää på den!

Puss!

Saffranscupcakes

Nu har jag och syrran bakat saffranscupcakes. De blev sjukt goda! :)





Idag hade jag ställt klockan på elva, men råkade slå av den och sov sedan till två. Vafan. Skynade mig ner på köpingen och fixade lite saker, hälsade på mormor och åkte sedan hem och ordnade lite grejer till Julia som flyttar i morgon. Gjorde ett kollage av fotografier som jag ramade in bl a. Sen åkte vi på Condis och åt sjuukt god mat! :) I morgon ska jag jobba på condis. Mitt första lunchpss utan Jinda! Hur ska detta gå..? :( Hon gör verkligen allt, haha :) Jag ska dit till nio, så jag får inte lägga mig lika sent som jag brukar, haha :) Dock känner jag att ännu en förkylningsj*vel kommer krypande mot mig och hotar att anfalla... Är snuvig, har ont i halsen och har en vidrig hosta. Weey. Är så dålig på att vila och ta det lugnt att skiten bryter ut igen :( Just nu längtar jag mest utomlands! :D Nu ska jag hitta på något vettigt att göra och vänta på att bli trött ;) Puss och god natt! :)


Facebookhysteri

Alltså, man börjar ju fundera om facebook har blivit någon slags väderstation. Haha, allvarligt, bläddrade igenom minst 40 uppdateringar om att första snön har kommit. JA, VI VET DET NU ;) Som någon av mina fb-vänner skrev (kommer ej ihåg vem och orkar inte leta...): Det är mer snökaos på facebook än ute ;) Sen får man ju (vare sig man vill eller inte) följa de flesta matcher och sportsevenemang. Men facebook har ändå sin charm, och vill man inte ta del av allt detta kan man ju alltid strunta i att logga in ;) 

Helgen har mest bestått av jobb, och det har gått bra även om det har varit en relativt lugn första advent-helg på partyfronten. Vi har julpyntat här hemma och när snön kom idag blev allt så mycket mysigare! :) Idag har jag dock varit så himla vimsig. Sov superlänge och gick sedan en sväng på julskyltningen med mamma och syrran. Det var så himla mysigt! :) Sen åkte vi hem och jag åkte till condis för jobb. Det var läskigt att köra i nysnön, man har liksom inte vanan inne än ;) Jag kom iaf dit, skottade lite och jobbade på hela kvällen. När det var en halvtimme kvar till stängning började jag tömma diskmaskinen, men något gick snett, för allt vatten från maskinen kom upp i vasken...?! Sen tömdes inte allt vatten ur maskinen heller, så det sista fick jag ösa ur med ett gammalt glas. Det resulterade i att jag blev sen med städningen, och då kom jag på att jag hade glömt nyckeln hemma så jag kunde inte låsa. Jahapp. Fick smsa stackars Sofia som fick komma dit och låsa. Jag kollade så att allt var av och åkte sedan hemåt.
När jag hade åkt kanske en mil (och gått igenom stängningsrutinerna i huvudet) slog det mig. JAG HADE GLÖMT ATT SLÄCKA ADVENTSLJUSSTAKEN (med levande ljus)! Jag var 110% säker på att jag inte hade släckt den, men å andra sidan kollade jag ju att allt var släckt och avstängt innan jag åkte. Jag fick panik och fick vända, men när jag kommer dit är ju allt släckt. John hade släckt dom innan han åkte, så det var ju ingen fara på taket :) Haha, blir så trött på mig själv ;)
Förresten har jag bestämt mig för att bli bättre på det jag jobbar med. Har därför lånat boken "Servering och dryckeskunskap", så nu jäklar ska jag plugga ;)



Fick även veta att resultatet från högskoleprovet gick att hämta idag. Blev supernervös men hämtade det tillslut, och det hade ju gått bra! :D Om man får skryta lite (och ja, det tycker jag att jag får, det är min blogg, haha:D ) så tillhör jag (ungefär) topp 6% i Sverige resultatmässigt :D Det kändes jättekul och väldigt oväntat :) Hoppas det har gått bra för er andra som har skrivit det :) 
Högskoleprovet är svårt på det sättet att man kan vara så himla säker på att man har svarat rätt på en fråga, men det är så himla lätt att åka dit och svara fel! Dom försöker luras hela tiden ;) Så det var nog ganskla mycket tur för mig tror jag :)
I morgon ska jag träffa fina Julia för en middag innan hon flyttar! :'( Åh, det kommer bli så tråkigt här hemma utan dig, men önskar dig all lycka till! :) 
Jag och Julia har känt varandra i typ 13 år, så det känns lite jobbigt just nu :( Vi har haft så många underbara ögonblick tillsammans, skrattat och gråtit, och skrikit av glädje och svurit av vrede. Ett av de tillfällena jag aldrig kommer att glömma var då vi reste till Olso för att titta på Jason Mraz's konsert. Vi köade i evigheter och hamnade längst fram på konserten, och fick dessutom prata med honom och träffa honom efteråt. Guuud, vilken kväll det var! Efteråt sprang vi genom Oslo, höga på adrenalin och bara skrek, haha :D Lägger in bilden som togs på oss då. jag ser ut som skit men det struntar jag i ;)


Nej, har massor att göra i morgon (även fast jag är ledig) så nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i min nybäddade säng. Puss på er! Och kärlek till Julia, en av mina allra bästa vänner :) <3

Kan inte sooova:(

Hej! Ligger i sängen, vrider mig, vänder mig och KAN inte sova :( Kan ju passa på att berätta om min dag:)
Jag gick upp i morse (läs: kl tolv..), låg kvar i sängen och tittade på project runway. Så braaa!:) sen fick jag för mig att jag skulle baka kladdmuffins. Jag gick upp och orkade inte tvätta håret utan tänkte att jag kunde göra det efteråt. Orkade inte klä på mig något vettigt heller, utan drog på mig ett par leggins och en luvtröja och började baka. Precis när jag ska hälla i smöret som är den sista ingrediensen märker jag att det som står i kylskåpet gick ut för en månad sen. Jahapp. Det var bara att dra på sig en mössa och dra en jacka över pyamasen och åka ner och handla, haha:) passade även på att åka in till Stadt och lämna ett servitris-schema jag hade lagt. Sen åkte jag hem, gjorde klart mina muffins, tvättade håret och åkte och jobbade.

På jobbet fick jag lite hjälp av kockens 6-åriga dotter. Hon hjälpte mig att bära ut menyer, och paret som skulle få dem utbrast: "Men vilken söt liten servitris! Är det din dotter?" jag svarade: Ehm, nej, det är kockens..
Jag ser tydligen ut att vara gammal nog att ha ett barn i skolåldern. Hade hon varit mitt barn skulle jag ha fått henne när jag var typ 12-13 år. Ehehe. Jag får ofta höra att jag ser äldre ut än mina 19 år. Why?!
I morgon väntar jobb på condis och på dagen ska jag nog bara ta det lugnt. Nu ska jag försöka sova:) puss!


Fynd!

Var på  parfymshopen idag och skulle köpa en ny mascara. Ääälskar Max Facotrs False Lash Effect och tog en sån från hyllan där det stod att den kostade 175 kronor. jag går runt och kikar vidare med mascaran i handen och hittar en sån där presentförpackning som dom alltdi brukar ha till jul. I den fanns både mascaran jag hade tänkt köpa plus en kajalpenna (som brukar kosta mellan 70-100 spänn). Och det konstiga - presentförpackningen kostade 165 spänn?! Det var alltså billigare att köpa en mascara och en kajalpenna än bara en mascara. min förra kajalpenna var dessutom slut sen länge :D Jag blir alltid så glad när jag fyndar, haha ;)
Nya mascaran! :)

Den 22 november

Jahapp, dålig update igen :( De senaste dagarna har bestått av sömn, jobb, jobb, jobb och lite mer sömn. Sov i princip bort hela lördagen innan jag skulle jobba ;) Jobbade även på söndagen och igår jobbade jag långpanna. Det betyder att man både öppnar och stänger (ett pass på ca 12 timmar). Dock gick det inte alls bra att jobba! :( På dagen gick det bra, men på eftermiddagen började jag tappa fokus och sen på kvällen kom det lite mer folk än vad jag hann med :( Hade omkring 30-35 gäster ungefär samtidigt som skulle ha dryck, menyer, mat osv. Jag hann inte med och servicen blev lidande och jag kände inte att jag hann göra ett så bra jobb. Till råga på allt råkade jag halvt välta min bricka med glasflaskor mitt bakom min chef (plus hennes släkt och vänner) som satt och åt. Som tur var föll bara två flaskor och ingen gick sönder, men jag hade ju kunnat skippa att skrika "JÄVLAR!" precis är allt föll... Kunde ha skjutit mig själv. Sen kunde vi inte börja städa ordentligt förrän typ halv elva och det kändes som om vi aldrig blev klara.

Kom hem seeent och mådde så dåligt att tårarna bara rann. Har nog aldrig haft så ont i huvudet någon gång. :( Efter två långa timmar började det släppa och jag kunde somna. Var nog bara på tok för trött, hade jobbat lite för mycket (nästan 20 dagar i streck) och det var sent. När jag vaknade upp idag mådde jag bättre, men kände att jag inte orkade jobba idag. Därför kollade jag med Anna om hon ville, och som tur var ville hon det! :) Därför unnade jag mig lite välbehövlig tid med mina fina tjejkompisar där vi åt mat och gick på bio och på dagen gick jag på köpingen med Johan och uträttade lite ärenden. Jag och tjejerna såg breaking dawn (haha, igen) men den var inte alls lika bra den här gången. Hela filmen kändes liksom fånigare :( 

Fick dessutom höra att dom skulle ha julbord för personalen på stadt på fredag, men jag fick höra det så sent så jag är redan uppbokad på jobb på condis..

Nu mår jag iaf mycket bättre och laddar för jobb resten av veckan :) Har ingen bild på den här datorn så ni får klara er utan en sån :) nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett glas rött och sen sova. Puss!


Fredag kväll

Hej alla fina! :)
Idag har det varit en jobbig dag. Kom i säng jättesent igår kväll, igen, typ halv fyra och gick upp halv åtta och åkte till stadt och förberedde lunchen. Det blir 6 timmars sömn på två dygn, weey. Det var sjukt mycket folk på lunchen, kanske upp mot 100-120 personer. Jobbade till klockan tre och åkte sedan och hämtade syrran på skolan och sen åkte vi en sväng på köpingen.
Hittade en superbra bok på Coop! Den hette Arla köket FREDAG. Den innehöll en massa recept "för en lyckad hemmakväll". Det fanns recept på dippsåser, plockmat, snacks, sallader, pastarätter, lyxigare rätter och efterrätter. Vad sägs om kycklingfajitas med mangodressing, vit chokladfondant med passionsås, kycklingsallad med hallon, tacoburgare med avocadoröra, medelhavspaj eller mjölkchokladcheesecake? Dessutom kostade den bara 89 kronor! :) Nöjd tjej! :)
Tänkte ta en ordentlig och välbehövlig sovmorgon, men kom på att jag hade en tandläkartid på förmiddagen :( Borde verkligen sova nu, men har fastnat framför filmen "Vad kvinnor vill ha" på tv4. Suck, blir så trött på mig själv ;) Det blir jobb i morgon också, då är det rocknight på stadt :) Ses kanske i baren? Nej, nu ska jag fortsätta titta på filmen och sen lägga mig :) puss

Vacker morgon

Trots att jag var sjuuukt trött i morse när jag klev upp (lyckades stanna uppe till halv fyra för jag skulle hjälpa brorsan som pluggar matte c på distans..) så orkade jag lägga märke till att morgonen sjukt vacker!:) frost i träden i gräset och strålande sol mot blå himmel. Till detta fick vi hotellfrukost till morgonmötet!:) jättemysigt! Sen åkte jag till mormor och drack glögg och åt pepparkakor :) snart ska vi äta lunch och sen ska jag jobba:) puss!


Breaking dawn

Hej! Åh, idag var det äntligen premiär för den fjärde twilightfilmen! Jobbade först på condis och åkte sedan och mötte upp julia, sofia, rasmus och patrik. Vi åt en snabb middag tillsammans innan vi åkte till bion och började köa. Som tur var släppte de in ganska tidigt så vi slapp frysa alltför länge. Men åååh, vad filmen var bra! :D Tyckte att den var bättre än de andra filmerna. Den var rolig, romantisk, spännande och riktigt bra gjord faktiskt :) Blev positivt överraskad faktiskt! OBS, fortsätt inte läsa om ni inte vill veta detaljer om filmen! :)
En sak som var sjukt bra gjort var sjukt bra gjort var bellas förvandling när hon blev gravid. Vettefan hur dom hade gjort, antagligen en massa smink, sjukt bra makeup-artister och lite datorer, men fan vad mager hon blev! Hon såg verkligen risig ut. Sjuk, mager, insjunkna kinder och alldeles benig. Sjukt bra gjot iaf. En sak som var sjukt töntig var när Jacob skulle bryta sig loss från "flocken" och vargarna började kommunicera i tankarna. Herregud, började nästan skratta ;) Måste se den igen! :) Och brölloper var ju så hilma fint och bella var sååå vacker :) Tyckte att filmen stämde ganska bra överrens med boken också, det var väl några smågrejer som skilde bara.
Sjukt fin :)
Hittade ingen bra bild på bella som sjuk, det såg värre ut i filmen..
Frågan är dock vad som kommer vara i den andra delen. Känns som att dom fick med ganska mycket i denna. Jaja, återstår att se! :) Dock får an antagligen vänta ett bra tag på den filmen :(
Måste gå och lägga mig snart, ska vara på ett möte i morgon klockan åtta, och har 15 minuters resväg. Sen ska jag åka till mormor och efter det ska jag jobba. Puss!

Den 15 november

Om 8 månader fyller jag 20 år. Längtar! Ska bli skönt med jobbet och så, får ju inte vara serveringsansvarig när man är under 20 :( Dock är det mycket som blir dyrare också, typ tandläkare, sjukvård, resor osv.


Jobbade på condis idag och det gick bara bra. Dock har jack ett litet jack i pannan, plus att jag är blå och har en liten bula. Hur kommer det sig då? Jo, vi har en stor behållare för överbliven mat i disken på condis. Jag skulle tömma den och skakade den lite väl hårt så att jag slog hörnet på den i pannan :'(
Klantig tjej... :(
Lyckades dessutom låsa in mig själv i förrådet idag. Stod och försökte få upp dörren i flera minuter innan jag kom på att jag hade telefonen på mig. Fick söka upp numret till condis och ringa så att kock-jenny kunde komma och släppa ut mig, HAHA! :D

Nu sitter jag framför tv:n och är för trött för att lägga mig. Som vanligt ;) Sen ska jag lägga mig och låta tankarna snurra så att jag inte kan sova. Som vanligt. Det behöver hända något riktigt kul snart. Haha, blir alltid lite deppig på hösten :) På Fredag ska jag iaf bara lussebullar med mormor, ska bli jättemysigt! :) I morgon ska jag obba lunck på condis och sen ska jag åka direkt till ljusdal, käka med några kompisar och sen gå på premiären av breaking dawn :D Hoppas bara vi kommer in, antar att det kommer vara sjukt lång kö och man kan ju inte förboka några biljetter här hemma :( Nej, nu måste jag verkligen lägga mig om jag ska orka kliva upp i morgon :) Puss!
Lägger förresten in en bild på tårtan jag bakade i söndags :) Eller ja, halva tårtan iaf ;)





Låt mig vara!

Moget. Har sån jäkla ångest över framtiden och plugg osv.. Allt ska ju funka. Jag har alltid velat bli läkare, och tror att jag fortfarande vill det. Tror jag. Men jag jobbar ju i restaurangbranschen nu och det är ju så kul! :D Jag är ju inte utbildad och jag behöver ju en rikitig utbildning någon gång... Så antingen läkare då, eller nånting spännande inom restaurang?:D Daniel vill läsa i Karlstad, där läkarprogramet inte finns. Jag vill plugga i Uppsala, en stad han inte kan tänka sig att bo i. Aa, ni förstår problemet. De här tankarna stressar mig, eftersom han vill plugga redan till hösten och att jag inte veeet vad jag vill göra. Därför försöker jag koppla bort det och tänka på annat som inte stressar mig så mycket. Och det går ju bra. Kollar på "Pengarna på bordet" och tror ni inte att en fråga lyder såhär: "I vilken av dessa städer kan man inte läsa till läkare?: Linköping, umeå, Uppsala eller Karlstad?" Gaaah, Låt mig vara! orkar inte tänka på framtiden:) Trivs bra där jag är nu, även om jag lyckas ta på mig för mycket jobb ibland, haha :)
läkare
Jag i framtiden? Hjälp!
Dagen då? Hade en supermysig kväll igår. Satt och myste hemma hos daniel med chips och dipp (haha, länge sen :D). Vi kollade på film och jag hade Findus sovandes i mott knä ( när han inte sprang runt och tuggade på allting) och lade oss sen. Fast jag sov helt fruktansvärt dåligt! Daniel också. Jag vaknade var och varannan timme och kunde inte sova. Gaah. Idag fick jag följa med honom till sjukhuset för att han hade lite problem med andningen, och dom kollade på mina dumma öron på samma gång. Det var ingen akut inflammation, men jag hade fortfarande vätska i öronen och fick i hemläxa att hålla för näsan, stänga munnen och typ "blåsa", haha :D Vafan liksom ;) Ska dock fortsätta med mina tabletter. Sen jag till mormor och åt hennes hemgjorda köttbullar och stuvade makaroner, sjukt gott! Seriöst, äldre människor gör så god mat :) Efter det åkte jag på condis och jobbade och nu sitter jag här hemma och tar det lugnt :)

Jobbar i morgon kväll och på onsdag har jag en efterlängtad kväll med Julia och Sofia :D Vi ska gå på bio och så :)  Sen blir det jobb resten av veckan och hela nästa vecka. Jobbar mer än 14 dagar i streck nu :) Ha en bra kväll och sov gott! :)

Söndag

Hej! Är tack och lov på bättringsvägen nu :D Halsen svullnar fortfarande igen när jag sover, och hörslen ska vi inte ens prata om, men bihålorna har lugnat ner sig :) Sitter och kollar på tv nu och ska snart till daniel och mysa lite :) ska dock sammanfatta de senaste dagarna :)

Torsdag;
Haha, jag har fan ingen aning om vad jag gjorde idag, men jag vet iaf att jag jobbade på stadt, haha:) Mamma blev så trött på att jag aldrig blev frisk så hon pratade med sjukhuset och bokade in en ny tid. När jag vaknade på fredagen mådde jag dock bättre och avbokade tiden :)

Fredag:
Var med Daniel på dagen innan dom ringde från condis och bad mig koma in lite tidigare. Åkte hem, åt lite snabbt och åkte sen och jobbade. Det gick bra till en början, men sen small det till och det kom hur mycket folk som helst. Lite svårt att ha koll på allt då... :( Men jag överlevde, åkte hem och soooov :)

Lördag:
Jobbade på stadt från klockan 15 till 03:00. Puuh! 

Söndag:
Sov länge (igen, haha), klev upp och gjorde en tårta till pappa. Glömde dock bort att fota den :( ska kolla om det är nåt kvar, haha :) Sen åt vi middag, spelade kort och sen skjutsade jag hem mormor. Och nu ska jag alltså till daniel och ta det lite lugnt och bara mysa framför en film :) 



En ganska händelselös helg (förutom jobb då:) ). Dock sade mamma att det bara är två veckor kvar till första advent! What the fuck?! Vart tog hösten vägen?! Det blir ju så konstigt när man inte längre går i skolan, dagarna bara försvinner ju... nej, nu ska jah fixa mig och sen åka! :) Pusssss! <3

9 oktober

Blä på dig dumma förkylning! GÅ OCH DÖ! Nu är jag så trött på min förkylning att jag helt enkelt tänker strunta i den. Tänker strunta i mina dumma öron, min idiotiska bihåleinflammation, min igensvullna hals och min jobbiga hosta. Och så tänker jag bli frisk :D Sounds like a plan ;)

Sov halva dagen idag och jobbade sen. Det gick bara bra. Träffade Jenny efteråt och pratade om lite spännande saker :) Åkte hem sen, gjorde lite thé och kollade på filmen Eurotrip. Haha, det var jättelänge sen jag såg den. Skapligt sjuk film ;) Sen har jag spenderat kvällen med att läsa bloggar och titta på nyårsklänningar ;D haha, vill man ha den perfekta måste man börja i tid ;) Hittade dock ingen som var sådär superfin, så jag får väl leta vidare.
Är det bara jag som känner liksom en hopplöshet såhär på hösten? Allt jobbar liksom emot en? Det är mörkt, kallt, korta dagar och inget att riktigt se fram emot.
Nu ska jag ta en snabbdusch och sen gå och lägga mig. I morgon ska jag ner på köpingen och fixa nåt till farsdag och sen ska jag jobba. Godnatt!
Lite sol och bad skulle definitivt inte vara fel :) Side, Turkiet, hösten 2010.

Förnedrings-tv

Jag har tappat bort fjärrkontrollen och tv:n råkade vara på tv 11 och just nu är det Jerry Springer. H E R R E G U D vilket pinsamt program det är! Två kvinnor hamnar i en bitchfight för att den ena har varit otrogen med den andras man. De är som tokiga och publiken skriker (i kör) "av med kläderna, av med allt!" och "upp på strippstången!". Vad fan hjälper det?! Och så gör brudarna det också! Och skriker typ "Jag har mycket snyggare bröst än dig!" medan de sliter av sig tröjan och Jerry Springer säger "kan man få såna med pommes?" Alltså, jag finner inga ord. Vilket patetiskt program. Åh, nu skriker publiken "spöa horan!" Brudarna tar av sig tröja och bh och fortsätter slåss. What the f*uck?

Onsdag

Men alltså hallååå! Vaknade idag och mådde bättre än vad jag gjort på flera dagar. Tills jag kände efter. Örvärken hade nästan gått över. MEN. Det verkar som att jag har dragit på mig bihåleinflammation!!! :@ har ont under ögonen, ovanför ögonbrynen, i tänderna i överkäken och det trycker som f-a-n när jag böjer mig fram. För att göra allt ännu lite trevligare har jag dragit på mig hosta. Herregud. Efter detta har jag varit sjuk nog för flera år framöver ;)
Nu ska jag försöka peta i mig lite mat och sen ska jag åka och jobba:) puss!


Låttexter

Haha, lyssnade på radion igår och fick mig ett gott skratt. Killen på rix fm pratade om låttexter man missuppfattat och gått runt och sjungit dem heeelt fel (ofta in public) innan man insett att texten inte alls går som man trott... Ett snart klassiskt exempel är väl "vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone", haha :D I alla fall, killen berättade om sin kompis som gick runt och sjöng på One Republics låt Apologize. Ni vet "It's too late to apologize; it's toooo laaaate". Fast hans kompis hade missuppfattat texten och sjungit; helt seriöst: "It's Thor-Leif the poltergeist, It's Thoooor-Leeeif!" Hahaha, VAFAN! HUR kan man höra såååå fel, och HUR kan man bara tro att ett band som One republic skulle göra en låt om Thor-Leif (?!) the poltergeist? Hahaha, fan vad jag skrattade ;)

Coolt!

Danie tipsade mig nyss om en rätt cool artikel på Aftonbladet.se. Den handlade om en kille som inte fick tag på en dejt till skolbalen. Haha, såhär stod det: 

Studenten Parker McDonald från Denver hade ingen att gå med till skoldansen och när han såg att Anja Pärsons värsta rival, alpinstjärnan Lindsey Vonn, var på besök på hans skola satsade han allt på ett kort.

– Jag satt och lunchade när mina vänner frågade vem jag skulle ta till dansen. Och Lindsey Vonn satt bara några bord bort, berättar Parker, som menar att det inte var grupptrycket från polarna som gjorde att han vågade sig fram.


Ynglingen stegade självsäkert fram till den regerande olympiska mästarinnan och bjöd ut henne.

– Jag sa: Det är dans i morgon kväll, vad gör du då? Jag undrar om du vill gå med mig?

Vonn tvekade till en  början, men sedan kom svaret – ja!

– Parker var en sådan gentleman och han frågade mig så artigt. Jag kunde inte motstå hans ansikte. Jag hade aldrig varit på en skoldans, så det var första gången, säger Vonn.







Haha, coolt! :D Läs artikeln här.


Dagens

Hej! Gaah, som vanligt vill inte bloggappen funka. Har skrivit två-tre inlägg som inte vill postas. Så drygt! Varför lansera en app när den inte funkar? :( Sov hos daniel natten som var och mådde piss när jag vaknade. IGEN. När ska detta sluta?! Blev väckt av deras kattunge Findus som daniel släppte ner i sängen när jag fortfarande sov, haha. Så sjukt söt och galet bråkig, haha :)
image description
Ikväll var jag ju på julbordsvisning med condis i orbaden. På dagen kom jag på att antibiotika och alkohol inte är en speciellt bra kombination så det slutade med att jag körde istället och höll mig till julmust istället för mousserande vin och snaps ;)
Haha, John gillade snapsarna ;)


Började dock må riktigt dåligt igen mot slutet (hade glömt mina ipren hemma...) och när jag kom hem ville jag bara dö. Orkade inte åka till Sofia som planerat och hade dessutom feber. ORKAR INTE MER! Nu har halsen svullnat igen ännu en gång också. Bläää.. Haha, jag ska försöka sluta gnälla :) Sitter iaf nu framför tv:n (typ det enda jag orkar göra) iförd en lååång stickad kofta och knähöga stickade strumpor. Ni skulle få en bild om det inte vore för att jag såg så risig ut ;) Ne, nu ska jag sova! :) Puss!

Sjukhuset one more time

Jobbade idag och åkte sen till sjukhuset. IGEN. Jag ringde dit i morse och dom tyckte att jag skulle komma dit så jag bokade en tid. Väl där konstaterade dom följande: Japp, öroninflammation på båda öronen (precis som jag misstänkte), feber, förhöjd sänka och att antibiotikan inte funkade. De konstaterade även att de inte skulle göra något åt det. Nehe?! Jag skulle fortsätta som jag gör (vilket funkar sååå bra, eller?) och skulle höra av mig igen om det inte blev bättre. Gaaaah. Fick sova sittandes inatt, hörde typ ingenting på jobbet och har oooont! Förlåt om jag klagar mycket, men är så himla less!

I morgon ska jag iaf på julbordsvisning med condis, ska bli kul:) nu ska jag skjutsa syrran och sen göra något åt min jävla örvärk;) puss!


Sofia, 95 år.

Hej! Jag må vara 19 år men känner mig som 95. Äter tonvis med tabletter känns det som. Bara idag har jag ätit 15 stycken! Sen hör jag typ INGENTING. Det kan john (som jobbade i köket på condis idag) intyga. Seriöst, har typ tappat hörseln på höger öra :( Folk måste upprepa saker flera gånger innan jag fattar vad de säger. Det var skiiiitjobbigt igår bakom baren. Fick typ klättra över halva bardisken så att gästen i fråga kunde skrika i mitt öra vad de ville ha. Lyckades få "Smirnoff ice" till "heiniken"?! what the fuck liksom? Städningen ska vi inte ens tala om... Har nog aldrig sett så äckliga toaletter!
Såhär känner jag mig...

Vem kunde ana att Lady Gaga extraknäckte som toalettstäderska?

Trots mitt plötsliga och snabba åldrande gick det rätt bra att jobba idag tror jag. Dock var jag så jäkla trött när jag kom hem från jobbet i morse, haha :) efter att jag hade skrivit blogginlägget skulle jag bara "vila lite" innan jag skulle klä av mig och borsta tänderna. Klockan sju på morgonen vaknar Lady Gaga upp, fortfarande iförd peruk, lösögonfransar och lackleggings.. 

Kan inte fatta att mina jäkla öron inte blir bättre?! De blir bara sämre.. På sjukvårdsrådgivningen stod det att man skulle uppsöka läkarvård om man inte blev bättre inom 3 dagar efter att man börjat ta penicillin. Jahapp. Sjukan igen då. Säkert en massa nya tabletter.. Får väl pallra mig dit i morgon efter jobbet om jag inte mår bättre.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig :) Puss!

Kvart i fem på morgonen

Gaah, haha, är helt slut!:) hade en halvdålig dag på condis först. Var sjukt ofokuserad och fumlig.. Kom hem med världens örvärk och mådde så himla illa:( försökte äta lite men fick knappt i mig nåt. Jag lade mig på sängen, tog ipren och penicillin, gjorde mig i ordning och åkte till jobbet. Det gick faktiskt rätt bra att jobba och jag mådde bättre efter ett tag. Ligger nu fullt påklädd på sängen och orkar inte röra mig, haha ;) lägger iaf upp en bild på min utklädnad :D


Orkar inte mer!

Gaah, jobbade dag på condis idag, och vid lunchtid känner jag att det börjar kännas konstigt i det andra örat. Det blir värre och värre och tillslut känns det som mitt högra öra gjorde igår, fast värre. Tro på fan att jag har dragit på mig en öroninflammation på andra örat också!!!! Åååh! Jag pallar inte! Har varit ofokuserad på jobbet idag också eftersom jag inte har mått helt hundra. Nu känner jag mig helt slut och fattar inte hur jag ska orka jobba ikväll:( börjar om två timmar, så jag ska försöka sova en sväng, äta lite och göra mig i ordning innan jag börjar :) ha det bäst och hoppas vi syns ikväll ;) puss!


Dags för middag!


Akuten

Weey, fick helt galet ont i ena örat och mamma tvingade iväg mig till akuten, Yepp, läkaren kollar in i mitt öra med en lampa och utbrister: "Ojdå!" KUL. Jag hade tydligen öroninflammation. Fick penicillin utskrivet och några andra tabletter som skulle verka avsvällande. Totalt 60 tabletter! Sen skulle jag även knarka Ipren och nässpray. WIE! Jag fick inte jobba något idag, men det skulle nog bra att jobba i morgon om jag kände mig pigg sade han. Öroninflammation är i sig inte smittsamt, och eftersom halsen knappt är svullen lägre och att öronvärken antagligen skulle ge med sig ikväll så ser det ljust ut :) Dock gör det fruktansvärt ont just nu, tror att örat ska ramla av snart :( Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa ner mig framför idol och försöka bli piggare tills i morgon :) 

Läste även på bipacksedeln på en av tabletterna jag fick. Dessa är några av de biverkningar (mer eller mindre vanliga) som medicinen kan ge: Nervositet, sömnsvårigheter, vanföreställningar, mardrömmar och aggressivitet. Och hjärnblödning. EH?! Är det nå jäkla droger jag har fått?! Haha, hjälp!


Jag blir tokig!

Åååh, jag mår som ett litet helvete. Har typ ingen röst, kan knappt svälja ens vanligt vatten och har ont överallt. Förbannat. Kunde inte gå till jobbet idag, men som tur var kunde fina Erika ta mitt pass. Tack!:) ligger här ensam hemma och är redan sjukt uttråkad. Åh, jag hatar att vara hemma och vara sjuk! Jag har alltid varit den personen som bara stannat hemma om jag varit riktigt allvarligt sjuk, men nu mår jag skit och jobbar dessutom i restaurangbranschen... Tror inte jag har stannat hemma på 1,5 år eller nåt, haha :)
Jag ska vila och ladda om batterierna inför resten av helgen och ska göra allt jag kan för att kunna jobba i morgon :) nu ska jag gå och göra lite thé och kolla om det går att svälja.. Ha det bäst!:)


Sjukling :(

Hej alla fina! :) Sitter med världens största kopp thé framför Sex and the city. Mår inte alls bra.. Har ont i hela kroppen, är typ igensvullen i halsen och känner mig helt färdig och frusen. Gaaah, hatar verkligen att vara sjuk. Därför tänkte jag bli frisk till i morgon så att jag kan jobba hela helgen ;) 
Köpte en massa smågrejer idag med julia. Kan visa upp dom i bloggen i morgon. Det blev bland annat ett par knähöga stickade strumpor, ett par ankelboots, ett par vantar, lite smink och en outfit till lördagens halloweenfest. Jag ska inte avslöja vad det är, men har köpt en peruk som skulle fixas till lite, och det slutade med att min syster hade limmat fast den i min hårbotten!!! Ahhh! Efter typ en timme av pillande, balsam, tvål, hårryckande och mer pillande var skiten borta, tack och lov ;) (OCH, till er som jobbar med mig på lördag på stadt - klä ut er! ;) Annars kommer jag att se ganska dum ut, haha)

När jag kom hem från gävle sprang jag in på leksaksaffären och köpte min peruk innan jag åkte till condis för personalmöte. När jag kom hem mötte jag upp Julia igen. Det var ju "spöknatta" på köpingen, så vi kikade lite i affärer och tog sedan en fika :)
Haha, sjukt fin bild på oss sen i somras ;)
Nu ska jag kolla på förra veckans idolavsnitt (haha, jag vet att jag är efter), duscha och sen sova. Puss!

På tåget

Sitter nu på tåget på väg hem från Gävle. Blev bra mycket mer shopping än jag hade tänkt, hehe... Bland annat ett par nya skor och lite kläder till helgen ;) ska på möte på condis halv fem. Sitter och dricker vääärldens godaste smoothie från naked juice bar. Ett måste om ni befinner er i Gävle eller nån annanstans där det finns:)


3 november

Hej!
Sitter nyduschad framför How I met your mother. Sov halva dagen idag med, fattar inte vad det är med mig, haha. I morgon ska jag upp vid sju för att åka till Gävle med Julia och eventuellt Sofia. KUL! :D Ska kika lite på halloweenutklädnader. Har kommit på en utklädnad nu, nu gäller det bara att hitta rätt grejer ;) Tar två-tåget hem och åker sen direkt till conids :) Hinner jag ska jag gå en sväng på köpingen här hemma, det är ju spöknatta, haha.
Jag, julia och sofia på studentbalen. De är de vänner jag har haft allra längst tror jag. Älskar er! :)


Mådde förresten riktigt dåligt när jag vaknade idag och ännu sämre när jag kom till jobbet. Hade ont i halsen och i hela nacken och bakhuvudet och fram i tinningarna. MEN, jag har inte tid att bli sjuk nu, så jag tror jag struntar i det :) Ska jobba på condis på fredag, lördag och söndag och stadt på lördag kväll då de har halloweenfest :D Hittade förresten en bild på Stadts facebook från i lördags. Lånade den, hoppas det gick bra :)
jag är alltså längst bort i baren ;)
Köpte förresten senaste numret av veckorevyn på vägen hem idag, och DAMN vilken förvandling :D Älskar tidningen, men nu var den typ 3 gånger tjockare än vanligt. Woho! Lycklig tjej ;) och man får nu present med varje gång:D
Nej, nu måste jag lägga mig om jag ska orka kliva upp i morgon. Ska hålla tummarna för att förkylningen inte blir värre ;) Sov gott! :)

Förlååt!

Alltså förlåt, jag har inte bloggat på huur länge som helst, men har verkligen haft fult upp.. Ska ge er en update om de senaste dagarna:
Fredag och lördag:
Fikade med finaste Julia på dagen och gick sen till stadt och hjälpte till att förberede inför kvällen. Åkte hem en snabbis och åt middag hemma hos mormor innan jag åkte tillbaka och började jobba. Det var verkligen fullt ös ända från sex på kvällen till halv tre på natten. Puuh! Lämnade mina stackars arbetskamrater på stadt för att åka hem och sova det lilla jag skulle hinna innan högskoleprovet började. Kom hem kvart i tre och somnade halv fyra. Gick upp vid sju och åkte till slotte och var trött som ett as, haha. Rättade den sen och det hade faktiskt gått helt okej tror jag :) Åkte sedan direkt tillbaka till stadt vid fem (helt slut i huvudet, haha) och jobbade järnet. Drack ett par red bull, åt lite godis och vilade lite, sen var jag ready to go! :D swingfly var sjukt bra, och det var galet mycket folk. Höll på att jobba ihjäl mig bakom baren, men kul var det! :) När vi stängde och hade tömt alla garderober såg det ut som om andra världskriget hade ägt rum där. HERREGUD hur det såg ut! :o Skorna fullkomligt klistrade fast i golvet och hur toaletterna såg ut ska vi inte ens tala om. Eller jo, förresten. Har några frågor till killarna:

-Är det tillfredsställade att spotta ut snusen i pissoaren? Varför inte i papperskorgen?
-Vad är grejen med att pissa i behållaren för toalettborsten?
-Vad är meningen med att ställa ner glas i pissoaren och sedan pissa i dem?
-Bör toaletterna och pissoarerna byggas ut? Är de för svåra att pricka på?
-Varför anser ni att snus, loskor och tuggummi gör sig bättre på spegeln än i papperskorgen?

Haha, jag vill inte vara bitter, och fattar att det hör till mitt jobb, men kan man inte bete sig lite bättre på en allmän toalett? :) Och självklart tror jag inte att alla killar gör såhär, men tänk att någon får städa efter er också ;) Dessutom är inte tjejernas toaletter superfräscha alla gånger heller. Men, ska 700 personer samsas på några få toaletter så får man ju ta att det inte är superrent efteråt ;) 
Vi jobbade iaf till halv fem på morgonen innan vi gick hem. Gick ner i källaren där det ryktades om att det fanns mat. Då springer jag rätt in i swingflys efterfest. Haha, vafan. Och någon hade tutat i sångaren att jag var en alkoholist från sundsvall?! Hur som helst var de jättetrevliga, och tydligen hade de bråkat med christoffer hilding samma dag och det var därför inte han hade följt med. Han var tydligen arrogant, självisk och självupptagen. Haha, där ser man ;)

Söndag:
Sov huuur länge som helst, gick upp, sov lite till. Försov mig till afterworken på condis och blev sen dit, men trevligt hade vi :) 


Måndag:
Sov även superlänge denna dag (hade huur mycket sömn som helst att ta igen) och jobbade sen på condis. Det var vääldigt mycket folk och jag hann inte riktigt med. Som tur var hade jag världens bästa kockar (John och Tobias) med mig så det gick bra ändå! :) De var jättegulliga och hjälpte till hur mycket som helst efteråt, även fast de hade kunnat gå hem. Ni är så bra! :)


Tisdag:
Idag har jag varit hos mormor nästan hela dagen. Vi bakade massor av kanelbullar, upp mot 80-90 stycken tror jag, sen åt vi lunch, fikade och spelade kort. Det blev en jättemysig dag! :) Åkte och jobbade på stadt sen och nu sitter jag hemma och tar det lugnt.
Våra kanelbullar! :)
Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men bloggappen vägrar fungera och jag jobbar mest hela tiden, haha :) Puss!

RSS 2.0